Gazet  – Din sköna bulletin
Maybelline

Gazet rapporterar om säsongens make-up

Skönhet - 6 juni, 2012, 16:17

Till våren inspireras vi av naturen och det syns tydligt i makeupen. Rent, elegant och sofistikerat är ledorden denna vår.

Trender vi kommer att se i vår och sommar är:

Välmarkerade bryn

                                                                                           Make Up Store Tri Brow, ca 185 kr.

Tidigare säsonger har vi sett mycket blekta bryn, nu vill vi ha naturligt buskiga bryn som ger stark inramning åt ansiktet.

Inspireras av: Audrey Hepburn, Brooke Shields, Elisabeth Taylor.

Så här får du looken: Plocka först brynen så du får en fin måsform som lyfter ögat. Fyll därefter i med den färg som passar dig bäst. Välj helst en skugga som ger ett mjukt och naturligt intryck, måla med en snedställd pensel. Var lätt på handen när du målar och ta hellre för lite färg och bygg på eftersom. Om du vill mjuka upp ett för skarpt ögonbryn sudda med tops och använd en rödbrun skugga.

Sett hos: Proenza Schouler, Derek Lam, Kenzo, Donna Karan

 


 

Eyeliner

 Maybelline Eyestudio Lasting Drama Gel Eyeliner ca 119 kr.

Vi vill ha en eyeliner med en perfekt spetsig kråkspark som lyfter ögat och skapar tätare fransrad.

Inspireras av: Audrey Hepburn, Amy Winehouse

Så här får du looken:  Grunda med en primer. Använd en spetsig pensel och en gel eyeliner för bästa hållbara resultat. Börja i inre ögonvrån och måla utåt, tänk tunt och gör bredare i mitten av ögat och avsluta med en spetsig kråkspark. Använd gärna vippiga lösfransar som du fäster med svart lim i yttre ögonvrån, då får du bambi-eyes! Om du vill vara extra vågad gör du dubbeleyeliner som vi även sett på många visningar.

Sett hos: Armani Prive, Dolce Gabbana, Saunders

 


 

Härligt färgsprakande läppar

Lancome Rouge In Love no:340B, ca 285 kr.

Explosion av starka färger förgyller i båda garderob och sminkväska.

Inspireras av:  Lady Gaga, Scarlett Johanssen, Robyn

Så här får du looken:  Använd ett hallonfärgat matt läppstift. Måla först med en läppenna i samma nyans över hela läppen, gör en klassiker och torka av med papper efter du målat på ett lager med läppstift och måla sedan på igen för bästa hållbarhet. Om du råkar måla utanför din läpp kan du enkelt korrigera med tops och concealer.

Sett hos: Prabal Gurung, Issey Miyake, Christian Dior, Anna Sui

 


Bild: Maybelline


Ett svar till “Gazet rapporterar om säsongens make-up”

  1. skönhetstips skriver:

    Så härliga make-up trender denna vår!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler artiklar i kategegorin "Skönhet":
ogonbryn

Kristinas Ögonbrynsskola

Skönhet - 9 september, 2015, kl 09:59

Ett par välformade ögonbryn kan göra mycket för ditt ansikte. Ögonbrynen ramar in dina ögon som tavelramen gör tavlan. Och en vacker tavla ska ju ha en vacker ram. För dig som inte har naturligt perfekta bryn (och vem har det av naturen?) finns det många hjälpmedel idag för att… Läs mer


PG-Beauty

När, var och hur i skönhet

Skönhet - 7 juli, 2015, kl 06:25

Gazet har många make-up artister som jobbar med oss. Vi bad Sini Siambalis svara på tre läsarfrågor. Ni har säkert många andra funderingar kring när, var och hur i skönhet. Ställ era frågor här nedan i kommentarsfältet så besvaras de av våra erfarna proffs. – Hur får jag min eyeliner… Läs mer


historia helenarubinstein

Sminkets historia: Mascara

Skönhet - 6 juni, 2015, kl 14:15

Makeup På 1800-talet kom föregångaren till dagens mascara. Då strök man på vaselinliknande oljor på fransarna. Snart tillsattes kol eller lampsvärta till fettet och när man lade till vattenfasta ämnen som harts eller kåda var den första vattenfasta mascaran född. Dåtidens mascara var ingen lättflytande historia. Innan blandningen kunde användas… Läs mer


bjornaxen

Gazets touperingsskola

Skönhet - 11 november, 2013, kl 00:01

Att ha eller inte ha mössa kalla dagar bestäms oftast inte av förnuftet utan av fåfängan. Denna vintern har visserligen varit mild med många har ändå låtit förnuftet tala och använt huvudbonad. Men platt mössfrisyr är inte smickrande. Statiskt hår är inte roligt. Med ”Touperingskolan” vänder du snabbt frisyren från… Läs mer


carita

Hur du väljer rätt hudkräm

Skönhet - 10 oktober, 2013, kl 22:28

Att välja fuktkräm… Det verkar inte vara alltför stor uppgift när du skriver ner på din ”Att-göra-lista”: Köp fuktkräm. Men när du går upp och ner längs hyllorna i på Kicks eller annan stor välsorterad skönhetsbutik går det upp för dig att utbudet är övermäktigt. Du vänder på klacken och… Läs mer


Barwerd van der Plas-20130526 IMG_3141

Lily Collins – Ny ambassadör för Lancôme

Sköna Nyheter, Skönhet - 10 oktober, 2013, kl 22:26

Maison Lancôme är stolt att presentera Lily Collins som ny varumärkesambassadör.   Som en ny stjärna i Hollywood spenderar Lily Collins sin mesta tid i USA där hon för tillfället bor, men hon ser även till att komma hem till hemlandet England so ofta som möjligt. Europeisk och amerikansk, barnbarn… Läs mer


Trind

HANDKRÄMER RECENSION

Skönhet - 10 oktober, 2013, kl 22:42

Gazet´s Emma Säveby har tillsammans med en panel kladdat, kletat och bedömt handkrämer i olika prislägen. Höstens kyla har gått hårt åt våra händer och naglar.  Torr luft har gjort att naglar och hud börjar knaka och i värsta fall spricka. Motverka det genom att ge dina händer fukt och näring… Läs mer


valentines1

För alla hjärtan

I livet, Mode, Skönhet - 2 februari, 2013, kl 01:15

Alla hjärtans dag: dagen vi älskar att hata, eller hatar att erkänna att vi älskar. Befinner du dig i ett förhållande är den 14e februari en perfekt dag för att ge din partner en extra dos av kärlek och uppskattning. Är du singel, ja då är det lätt att ramla… Läs mer


Splash

Face off

Skönhet - 1 januari, 2013, kl 20:19

En peelings uppgift är att peela bort alla döda hudceller och få fram lystern i hyn. Även optimera hudens förmåga att ta till sig fukt och näring vi tillför med diverse hudvårdande produkter. Det är viktigt att skilja skrubbarna åt då det finns både finkorniga och grovkorniga. Vissa kan användas… Läs mer


paulaBegoun

Sminkpolisen Paula Begoun

I livet, Skönhet - 10 oktober, 2012, kl 21:26

Smart, rapp, engagerad, vetgirig! Så framstår författaren och konsumentaktivisten Paula Begoun, som vi träffade en sommardag i Stockholm. Hemma i USA är Paula känd som the cosmetics cop, sminkpolisen. I 25 år har hon granskat skönhetsindustrin, studerat produkters ingredienser, nagelfarit deras marknadsföring (Håller de vad de lovar?). Hon har skrivit… Läs mer


parmesan_bild-300x300 ESTELLEBANNER

© Copyright 2009-2011, AnnonseraRSSPressbilder, Kontakt: info@gazet.se