Gazet  – Din sköna bulletin
viva

Viva la Juicy La Fleur…

Sköna Nyheter, Skönhet - 30 augusti, 2012, 00:00

Livsstilsmärket Juicy Couture lanserar nu i augusti 2012 Viva la Juicy La Fleur – en ny tolkning av den ursprungliga bästsäljardoften Viva la Juicy.

Viva la Juicy La Fleur är ett permanent tillskott till Viva la Juicy serien och har en sprudlande blomsterdoft som är mjukare och lättare än den ursprungliga. Viva la Juicys musa är modellen Sasha Pivovarova som peronifierar den spontana, förföriska och lockande. Sasha är glamourös och alltid festens mittpunkt. Hon lever livet med Viva! Den fräscha eau de toiletten kombinerar mandarin och vilda bär med en blandning av daggfrsik kaprifol, gardeniablad och jasmin.

Viva la juicy la fleur eau de toilette 150 ml. 900 kr.
Viva la juicy la fleur eau de toilette 75 ml. 690 kr.
Viva la juicy la fleur eau de toilette 40 ml. 530 kr.

Alla priser är rekommenderade circapriser. På disk i september

OM Juiciy Couture

Juicy Couture- märket föddes i Los Angeles. Startades av två vänner, båda superfashionistas, märket fick snabbt globalt erkännande och miljontals fans – många av dem berömde stjärnor. Företaget är berömt för att ha upphöjt joggingsetet till en avslappnad lyxikon. 2003 köpte Liz Clairborne Inc. företaget och 2010 anställde Juicy Couture Le Ann Neals som verkställande direktör och chefsdesigner. LeAnn skulle föra företaget inn i nästa tillväxtsfas och samtidigt bevara husets uppkäftiga och unika sida. Idag har det globala fenomenet ett sortiment som spänner över allt från dam-, flick-, och babykläder till handväskor, skor, underkläder, badkläder, dofter, accessoarer, smycken, solglasögon och småprodukter.

Juicy Couture finns på utvalda varuhus, online på Juicy Couture.com och i över 60 länder i Europa, Asien, Latinamerika och Mellanöstern.

 

 

 

Bild: Inez och Vindooh


Ett svar till “Viva la Juicy La Fleur…”

  1. Tess skriver:

    Przeciwstawienie: elita, wybraÅ„cy kontra ciemny motÅ‚och? Brzmi Å‚adnie, ale czy jest prawdziwa? PrzeżyliÅ›my rzÄ…dy (samo nominujÄ…cej siÄ™) elyty i nic to panu nie daÅ‚o do myÅ›lenia? RzÄ…dy mÄ™drców, filozofów, poetów? Nie ma nic gorszego na tym Å›wiecie. RzÄ…dy tego motÅ‚ochu, czyli demokracja, sÄ… o wiele lepsze a przynajmniej bezpieczniejsze. KoÅ„czÄ™ starym zawoÅ‚aniem: ”poeci do piór, kowale do mÅ‚otów, a pasta do buóow”.Ptzdrawiam

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler artiklar i kategegorin "Sköna Nyheter":
Barwerd van der Plas-20130526 IMG_3141

Lily Collins – Ny ambassadör för Lancôme

Sköna Nyheter, Skönhet - 10 oktober, 2013, kl 22:26

Maison Lancôme är stolt att presentera Lily Collins som ny varumärkesambassadör.   Som en ny stjärna i Hollywood spenderar Lily Collins sin mesta tid i USA där hon för tillfället bor, men hon ser även till att komma hem till hemlandet England so ofta som möjligt. Europeisk och amerikansk, barnbarn… Läs mer


veneer

Permanent lackning är Veneer.

Sköna Nyheter - 11 november, 2012, kl 18:27

  Den allra SENASTE produkten på marknaden som har kommit och satt den nya standarden vad gäller permanent lackning är Veneer. Cuccio´s allra senaste VENEER, 4:e generationens (semi) permanenta lackning. Till skillnad från många andra märken på marknaden så innehåller inte denna produkt någon form av nagellack, det är enbart… Läs mer


collection_main

Stylenomics – investera i essies höstkollektion

Okategoriserade, Sköna Nyheter - 9 september, 2012, kl 21:43

Lämna inget åt slumpen i höst! Det är ingen hemlighet att kvinnor är nyckelspelare inom ekonomin, och vilken fashionabel kontroll vi har över finanserna! Vi har lärt oss av finanskriser i det förflutna och spelar på säkra kort när det gäller att spendera och välja stil. Klassisk klädsel som gör… Läs mer


AnneSofieM_mg_3092

Stylingtips från Köpenhamns modevecka

Sköna Nyheter, Skönhet - 8 augusti, 2012, kl 13:36

Anne Sofie Madsen tog den danska modepresskåren med storm när hon hade sin examensvisning på Designhögskolan i Köpenhamn 2009. Hon fick stående ovationer och året efter blev Anne Sofie inbjuden till Londons modevecka för att visa sin höstkollektion på London Fashion Week’s Vauxhall Fashion Scout Show i februari 2010. Årets… Läs mer


adonia

För bra för att vara sant?

Sköna Nyheter, Skönhet - 7 juli, 2012, kl 08:50

Trolla bort celluliter på 9 minutermed Adonia Organics Legtone Serum Adonia Legtone Serum är krämen som halverar celluliters synlighet på endast nio minuter.  Efter sex veckors användning har celluliterna reducerats  med 72%*. Mirakelkrämen har på kort tid blivit den stora snackisen i Hollywood och finns på flera kändisars måste-ha-lista. Bland fansen finns Pamela Andersson,… Läs mer


restylane

Restylane Skinboosters

Sköna Nyheter - 6 juni, 2012, kl 13:11

Boosta din hy till max med fukt! I veckan var jag inbjuden till pressfrukost hos Atelier Restylane på Norrlandsgatan där jag fick bevittna något helt fantastiskt i skönhetsväg; Restylane Skinboosters.   Restylane Skinboosters är en behandling där man injicerar hyaluron-syra under hudytan för att maxa fuktnivån i huden, något som… Läs mer


maria

Alla kvinnor är vackra

I livet, Martas hörna, Sköna Nyheter - 6 juni, 2012, kl 20:12

”–Jag har en önskan om att göra varje kvinna om möjligt ännu vackrare” – säger Maria Åkerberg, grundare av Dermanord – Svensk hudvård AB. Sveriges enda 100% ekologiska hudvårdsmärke med egen tillverkning. Närproducerade och djupverkande produkter.   I mitten av maj var det dags för pressrelease av den senaste skapelsen… Läs mer


Nail_Shade_Range_Jpg500p

Vårlackade naglar

Elins Favoriter, Sköna Nyheter - 3 mars, 2012, kl 21:26

Vårens nagellack saknar definitivt inte färg. Precis som övrigt mode så har de flesta nagellacksmärken satsat på mycket färg i vår. De flesta är täckande och utan glitter. Om du sen vill ha pastell eller starkare kulörer spelar ingen roll. Utbudet är enorm och det är lätt att hitta passande… Läs mer


bjornaxen2

Björn Axén väljer grönt

Sköna Nyheter, Skönhet - 3 mars, 2012, kl 20:01

TYCKER ATT DET SKALL VARA ENKELT ATT GÖRA RÄTT. ” BJÖRN AXÉN UTMANAR FLER I FRISÖRBRANSCHEN ATT TA ANSVAR FÖR SIN MILJÖPÅVERKAN MED MILJÖSYSTEMET GRÖN SALONG. ” Många delar av frisörverksamheten genererar en hel del farligt avfall som påverkar miljön. Björn Axén’s målsättning är därför att genom en ak- tiv… Läs mer


lorealmascara

Gazet testar mascaror

Sköna Nyheter, Skönhet - 3 mars, 2012, kl 12:07

YSL Mascara Volume Effet Faux Cils, 330 kr. Betyg: GGGG Klassisk borste som är tät men ändå lätt att komma nära roten. Lätt att bygga upp tjocka fransar med. Blir efter en tids användande aningen smulig. Men rekommenderas till dig som vill ha mycket fransar.  Köp här… d.j.v. beautenizer Volume… Läs mer


ESTELLEBANNER parmesan_bild-300x300

© Copyright 2009-2011, AnnonseraRSSPressbilder, Kontakt: info@gazet.se