Gazet – Din sköna bulletin
largemalinlycka

10 steg till LYCKA

I livet - 10 juli, 2015, 08:40

 • 1. Gilla nuet. Försök att inte placera saker i framtiden och sätta dina mål för långt fram i tiden. Ett tips är att istället sätta "delmål" som är lätta att uppnå på resan till huvudmålen. På så vis skapar du energi utav att lyckas som stärker dig och skapar bättre förutsättningar att nå dina stora visioner. 
 • 2. Beröm dig själv och se till dina positiva sidor. Tänk positivt.
 • 3. Se till det du har istället för tvärtom.
 • 4. Unna dig själv att njuta.
 • 5. Respektera dig själv och andra. Var en god person.
 • 6. Bjud på dig själv och du kommer att hänföras av allt positivt du får tillbaka.
 • 8. Att göra sitt bästa är gott nog.
 • 9. Våga göra saker du inte gjort tidigare. Få en kick av att upptäcka att du klarar mer än vad du kanske trodde om dig själv.
 • 10. Varken överskatta eller underskatta dig själv eller andras förmåga.  

9 svar till “10 steg till LYCKA”

 1. Cinderella skriver:

  Sugrpisinrly well-written and informative for a free online article.

 2. http://www./ skriver:

  Normally I don’t read post on blogs, but I would like to say that this write-up very forced me to try and do so! Your writing style has been surprised me. Thanks, very nice post.

 3. http://www./ skriver:

  Hi Dave,Your article is awesome. I love how you were able to explain, in a perfectly rational manner, what is really going on with that whole situation. Please let me know if there’s anything I can do for you.Cheers,Rafael

 4. http://www./ skriver:

  miz4ever January 1, 2007 hey, merry x-mas n a happy 2007….don’t be so upset about your mother in law’s x-mas gift….look at it this way….even if she was trying to tell you “give more attention to home”….she’s done it in a special way….by keeping your favourite designer in mind while selecting a gift…proves that she cares for you.

 5. http://www./ skriver:

  Mike, It’s not being used for anything now that I know of, a developer stated that he wanted to turn it into a boutique hotel two years ago is the last thing I knew of.

 6. That’s an expert answer to an interesting question

 7. http://www./ skriver:

  White ”nationalist”? You can put lipstick on a pig, but it’s still a pig.I have never understood why anyone should take ’pride’ in a mere accident of birth. To be ’proud’ of being born under a particular piece of cloth, or ’proud’ of being born into a particular ethnic group, neither of which I had any choice over, strikes me as weird.

 8. http://www./ skriver:

  I told my kids we’d play after I found what I needed. Damnit.

 9. NancyFebruary 6, 2013Hi Kenzie! I feel so blessed to be a small part of this wonderful world of blogging and I am so looking forward to getting to know all of my counterparts! Thanks for the comment and the love! I can tell we’re going to be fast friends! I pray you have an abundantly blessed week and thanks so much for your lovely comment!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler artiklar i kategegorin "I livet":
1var

Vårens förundran

I livet, Relaterat till Thomas - 4 april, 2016, kl 05:15

Våren står för dörren och tecknen är tydliga. Flyttfåglarnas sång ljuder åter omkring. Uteserveringarna poppar upp som svampar om hösten och pollenprognosen blir plötsligt intressant. Tydliga vårtecken i min värld. En annan iakttagelse kan till viss del liknas med flyttfåglarna, och jag tror att du kommer känna igen dig. Skillnaden… Läs mer


nytt

Vår, nytt ljus, nytt hopp, nystart!

I livet - 4 april, 2016, kl 09:37

Det som brukar rädda mig genom vintern när träden är kala, gräsmattan brun och jag själv alabastervit är min inomhusdjungel av grönt. I mina fönster trängs och bildas en slags pelargonridå mot omvärlden. Jag är dem evigt tacksamma och därför ska de få en nystart! Jag är en sån där… Läs mer


valentine

Alla Hjärtans Dag, en hjärtesak.

I livet - 2 februari, 2016, kl 11:38

Blir lite förbryllad när jag hör hur människor resonerar kring Alla Hjärtans Dag. Allt jag hör när jag frågar runt är att just den dagen (14 februari) är vigd för butiker och att de är de enda som tjänar på att vi firar och uppvaktar varandra. Affärernas lock och pock suger musten ur… Läs mer


11111alla-680x453

Alla hjärtans dag, du är bara bitter.

I livet, Therese mc Donald - 2 februari, 2016, kl 15:12

Snart är det Alla hjärtans dag, kärlekens dag och Amors speciella tillfälle att vara coolaste killen på skolgården. Februari inhyser ett dedikerat tillfälle att öppna sprickan i hjärtat och plocka fram smörsliska kärlekssånger och predika om evig kärlek. Som vanligt finns det en falang som högljutt skriker att detta tillfälle… Läs mer


booksale1

Kulturkrönikan: Bokreans uppgång, fall och pånyttfödelse

I livet - 2 februari, 2016, kl 00:28

Bokrean har prisats, bespottats och diskuterats i all oändlighet. Gazets Emma Kreü reflekterar över en utveckling som har skett under de senaste åren. Den stora Bokrean som startar i februari varje år är lite som julafton för alla bokälskare, eller har i alla fall varit det tidigare. Nu för tiden… Läs mer


IMG_6411

Strunta i alla hjärtans dag

I livet, Relaterat till Thomas - 1 januari, 2016, kl 21:22

Snart står den för dörren. Överallt omkring mig börjar påminnelserna synas.  Rosa toner, blommor och chokladreklam ökar successivt om än försiktigt. Versala ord i kursiv stil snirklar sig lockande och försöker fläka ut sig och vara tilltalande. Jag skyndar förbi och då slår det mig. Plötsligt händer det. En dag… Läs mer


P1060106

Välj ditt bästa jag

I livet - 1 januari, 2016, kl 22:05

Motivationen som bortblåst när nya året kommer? Bestäm dig före hur du vill må efter! Hårt arbete mot bättre hälsa eller kanske till och med beach 2016 kan gå förlorat om inte DU bestämmer dig för annat! Det är lätt att etablera goda vanor när vardagen har sina rutiner, jobb, skola,… Läs mer


hemvandar

En juldagsberättelse

I livet, Relaterat till Thomas - 12 december, 2015, kl 19:39

Det droppar från taken och vi hoppar mellan vattenpölarna för att försöka undvika vätan. Det är den 25 december 2011 och snön tynar bort. Sakta. Det är plusgrader och en total kontrast mot föregående år då jag upplevde den kallaste juldagen i mannaminne. Eller i mitt minne. Liksom den juldagen,… Läs mer


Mutter mit Kindern am Esstisch, ein Pony, ein Weihnachtsbaum

Jul, jul – skrämmande jul!!

I livet, Therese mc Donald - 12 december, 2015, kl 04:13

Jul, jul strålande jul är en mycket berömd strof ur en astråkig låt. Den kanske inte är rockigast eller fräckast men den skönjer allt som vi skall sträva efter att nå, nämligen en lysande jul. Den får mig likväl att reflektera över att det faktiskt snart är jul och allt vad det medför –… Läs mer


tvasamhetstaget

Tvåsamhetståget

I livet, Relaterat till Thomas - 11 november, 2015, kl 00:35

Vem har inte kastat sig handlöst förälskad in i en relation? Den underbara känslan att vara upp över öronen betuttad är det få saker som slår. Att känna att en annan person gör än till en bättre människa. Det är så enkelt att låta sig fyllas av det helt och… Läs mer


parmesan_bild-300x300 ESTELLEBANNER

© Copyright 2009-2011, AnnonseraRSSPressbilder, Kontakt: info@gazet.se