Gazet  – Din sköna bulletin
1Ugglyannons

20 ÅR ÄLDRE – SNABBT, STYGGT

Martas hörna - 20 oktober, 2015, 14:41

Det är inte alls svårt, följ råden enligt nedan:

*Rök minst 20 cigaretter om dagen, då företrädesvis utan filter, dra djupa halsbloss.

*Sola så fort Du kan, helst mellan kl 11.00 – 14.00, ge dig inte förrän Du blir rejält bränd!

*Solariesolande flera gånger i veckan rekommenderas. Smörj inte in Dig efteråt.

*Undvik all form av avstressande behandling, framförallt ansiktsbehandling.

*Besök Mc Donalds  minst fyra gånger i veckan och se till att få rikligt med pommes frites till burgaren.

*Drick Coca Cola, kaffe och undvik vatten i möjligaste mån.

*Slarva med hygienen så ofta det går. Måste Du tvätta dig – se till att använda produkter med så mycket uttorkande kemikalier som möjligt.

*Använd mycket MAKE UP med rikligt innehåll av kemikalier/mineralolja, undvik att tvätta bort, lägg nytt ovanpå istället.

*Ät så fet och processad mat som möjligt, kolla så det finns massor med modifierad stärkelse, E-nummer, transfetter o dyl representerat i maten. Så lite råvaror som möjligt.Undvik allt som är märkt med ”ekologiskt odlad”.

*Drick mycket julmust, öl och alkohol, flera gånger om dagen. Kan bli dimmigt – men det går!

*Stoppa i Dig så mycket sötsaker, kakor och bakelser Du får plats med.

*Undvik frukt, nötter och allt som beskrivs som sunt.

*Klä Dig i flammskyddsbehandlade kläder.

*Måla om hemma med oljebaserad färg. Gör det utan gasmask.

*Se till att vistas i tät trafik med mesta möjliga avgasutsläpp och ta djupa andetag, njut.

*Akta Dig för frisk luft.

*Gör Dig osams med allt och alla.

*Sov så lite som det bara går.

*Fokusera bara på negativa och tunga tankar.

*Akta Dig för all form av fysisk aktivitet.

*Håll avstånd till alla gym- och träningslokaler.

*Träna regelbundet på att ha en bekymrad ”Look”.

*Framförallt – glöm inte att STRESSA, stressa, stressa….

*LEV VÄL!

 

Skulle detta, mot förmodan, inte funka så får Du anses tillhöra den unika kategorin ”FOREVER YOUNG”! Hör av Dig – vi behöver klona ditt DNA.

 

Bild: A non smoking generation

 

Tycker du om att skriva? Är du sugen på att bli en del av GAZET redaktionen? Har du specialintresse och kunskap du vill dela med dig? Gazet innehåller ALLT som har med livet att göra och det är brett. Inredning, politik, hälsa, mode, trädgård, skönhet, djur, ekonomi….. Allt är intressant för oss. Skriv ett mail och berätta om dig och vad du vill och kan göra. redaktionen@gazet.se eller mia.hogfeldt@gazet.se. 


 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler artiklar i kategegorin "Martas hörna":
ekoraps

Marta ryter till

I livet, Martas hörna - 6 juni, 2012, kl 20:16

Texten nedan kommer från tillverkaren, frågetecknen är mina och förklaringen kommer längst ned. Ekoraps är en hudvårdsserie gjord på svensk ekologisk rapsolja. Serien innehåller hudvårdsprodukter som värnar om både människa och miljö (?). Råvarorna i produkterna väljs med stor omsorg och är ekologiskt certifierade. Alla produkter är dermatologiskt testade och i… Läs mer


maria

Alla kvinnor är vackra

I livet, Martas hörna, Sköna Nyheter - 6 juni, 2012, kl 20:12

”–Jag har en önskan om att göra varje kvinna om möjligt ännu vackrare” – säger Maria Åkerberg, grundare av Dermanord – Svensk hudvård AB. Sveriges enda 100% ekologiska hudvårdsmärke med egen tillverkning. Närproducerade och djupverkande produkter.   I mitten av maj var det dags för pressrelease av den senaste skapelsen… Läs mer


bonde

EN HELT VANLIG DAG I EN LANTBRUKARES STRÄVSAMMA LIV

I livet, Martas hörna - 5 maj, 2012, kl 05:56

  Helena (54 år) och Peter (57 år) driver ett lantbruk i närheten av Katrineholm sedan 29 år tillbaka, Sörgölet. De sköter ca 80 ha mark och ca 200 nötkreatur, mjölk- och köttdjur blandat. Detta innebär ett tungt och hårt liv men också en härlig frihet. Vi har för längesedan… Läs mer


BerryRefinedCollection 2_8in

ÉMINENCE

Martas hörna, Sköna Nyheter - 3 mars, 2012, kl 01:40

  Handgjord, ren ekologisk hudvård från Ungern har gjort sitt intåg i vårt avlånga land. Éminence är ett familjeägt företag som grundades redan 1958 och fick ett stort genombrott 1996, då företaget flyttade huvudkontoret till Vancouver, Kanada. Man valde dock att ha kvar odlingar och tillverkning i Ungern. Företaget växte… Läs mer


1marta

Marta rekommenderar

I livet, Martas hörna - 3 mars, 2012, kl 22:24

  Maria Åkerberg deep skin organics nyhet compact foundation. Det är ett vegetabiliskt baserat makeupunderlag, som ger en jämnare hudton och en väldigt skir, fin yta som håller hela dagen. Den ser ut som ett vanligt puder, men är fuktig och ska appliceras med torr makeupsvamp, från mitten av ansiktet… Läs mer


Happy smiling female getting massage

TIBETANSK FACE LIFT MASSAGE

I livet, Martas hörna - 2 februari, 2012, kl 12:31

Vad är det? En massagemetod med sitt ursprung ur gammal tibetansk tanke och tradition. Frigör spänningar. Stretchar muskler och sätter fart på cirkulationen. Effektivvid spännings-/stresshuvudvärk, stresshud, om Du biter ihop på nätterna, ömmar i käkarna eller som en skön djupavslappning. Mental och fysisk balans eftersträvas. Syftet är främst att få… Läs mer


Weleda-baby-internet

Hudvårdstest till det bästa vi har, barnen!

I livet, Martas hörna - 2 februari, 2012, kl 09:49

Såg precis en repris på TV2, där Eva Röse låter testa sig för kemikalier i blodet. Vid tillfället var hon gravid och ville ha koll på hur mycket av kemikalierna som överfördes till barnet, både via blod och via bröstmjölk. Det visade sig vara bra mycket mer än vad man tidigare… Läs mer


KARIN-FENG-SHUI

Feng Shui

I livet, Martas hörna - 1 januari, 2012, kl 22:57

FENG SHUI – MER FLOW/HARMONI I TILLVARON Har Du, liksom jag, lyckats samla på dig en massa prylar genom åren som börjar tynga mer och mer? Här kommer tips på ett alldeles fantastiskt hjälpmedel för att skapa ordning och harmoni i tillvaron. Det gäller bara att ta sig i kragen… Läs mer


badrums

Kaos i badrumskåpet

I livet, Martas hörna - 1 januari, 2012, kl 20:44

  Släng eller ge bort allt Du inte använder! En normal och sund daglig hudvård för ansikte/kropp klarar Du med 9 välanpassade produkter; RENGÖRING Som förutom allt som belastat huden under dagen/natten även tar bort make up. Finns olika varianter för olika hudtyper, några visas nedan. Gå in på hemsidorna för… Läs mer


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ekologisk fotvård

I livet, Martas hörna - 1 januari, 2012, kl 00:13

  Vad är ljuvligare en kall, mörk vinterdag än en härlig fotvårdsbehandling? Min absoluta favorit ligger på Fleminggatan, Carola Petrini Schriwer, med. fotterapeut på FEET2,  har ett oerhört skickligt handlag, superintresserad av sitt arbete och har dessutom ekologisk inriktning. Kan det bli bättre? Hon är även ortopediskt inriktad och orienterad. Du får mycket… Läs mer


parmesan_bild-300x300 ESTELLEBANNER

© Copyright 2009-2011, AnnonseraRSSPressbilder, Kontakt: info@gazet.se