Ebba Bengtsson

BYTE

  • 2 juli, 19:23

Hej alla taggade! Under en liten tid kommer jag flytta min blogg till min gamla sida http://ebbabengtsson.devote.se/ detta är för att det ska fixas lite!

Följ med mig dit, jag vet att det är mycket byte, men nu så ska jag vara där en stund innan jag byter tillbaka hit! Min blogg kommer ligga kvar!
Puss


GÅRDSHÄNG

  • 24 juni, 19:59

Från en väg som doftar nygrusat till en blomkysst äng med utsikt över en speglad sommarsjö – har jag ingått mina 11 so far gångna sommarlovsdagar. Imorgon packar jag i det sista i väskan för att tillsammans med mina underbara vänner svettas i en bil, skrattandes och skrikandes, ett par mil tills vi når Norrköping och Bråvalla! – En sommarkänsla utan dess like, vi är fria, vi är galna och vi är galet lyckliga!

Jag hoppas vi ses där!
XO


STRAWBERRIES

  • 24 juni, 16:28

20130624-182538.jpg

20130624-182550.jpg

Grönsallad, linser, matvete, melon, gurka, kyckling, grekisk fetaost, jordgubbar och halloumiost tillsammans med kryddor och olivolja dansade bugg i magen!
Snart ska jag utöka mina matlagningskunskaper och tvätta ur min inpackning.


UPDATE

  • 22 juni, 09:27

Aloha
Ville bara säga att jag lever, och ge er en snabb uppis på att jag snart kommer leverera, dock så har jag fullrulle och dagarna smiter förbi mina händer.
Vi hörs och syns snart! Puss


WORKING

  • 11 juni, 15:05

Sitter med min sista uppsats inför detta skolår, stressen jublar och slår handvolter.
-Mycket planer bakas och livet känns ännu lite mer fantastiskt!

Nu – Uppsatsskrivande
Senare – Grill och firande av min brors 14 års dag, hur kommer jag kunna hålla masken när han kommer i målbrottet?
Ikväll – Löpning, usch är inte alls taggad!

 


A FEW DAYS LEFT

  • 9 juni, 14:32

Darlings.
Pluggmotorn går på högvarv och jag pyser ut de sista superkrafterna innan sommarlovet som jag intar på fredag. Men tills dess så kommer jag vara lite oregelbunden.

Jag hoppas ni har orken att vara mig trogen trotts omständigheterna.
Under hela sommaren kommer det bjudas på en hel del bilder på grymma platser! Hela spektaklet drar igång till midsommar då jag hoppar in i en bil och beger mig mot skåne, tätt följt av bråvalla i norrköping.
Ha det fint PUSS!  

 


MAXI

  • 31 maj, 09:25

Photo – Nicolina Ahlstedt
// Jacka & Klänning – Gina // 

Dags för ett pass i solen följt av psykologiplugg. Notera att jag kommer vara död efter ca två steg, värmen är ingen bra träningskompis…

 


PINK FLUFF

  • 30 maj, 19:32

Halli hallå.

Efter lite sjukdom och en hel del på ”attgöra-listan” kikar jag äntligen upp från mina böcker och staplar mig upp på benen igen.

Snart snart snart är det mesta i skolan avbetat och det är dags att inta lov. Innan dess, bäddar jag ner mig i täcken av papper och tittar förbi här någon gång per dag.

PS. Bilderna är tagna av min fina Ida!


FAVOURITES

  • 21 maj, 18:27

20130521-201333.jpg

20130521-201345.jpg

Ovan ser ni mina absoluta favoriter i kategorin ”badrumsskåp”

Från vänster:
Clinique, anti blemish solutions – ett mycket bra ansiktsvatten, som renar, och ger fin lyster utan att få huden att se fet ut.
Mary kay, hand scrub – en handskrubb som jag brukar använda på hela kroppen, den luktar aprikos och lämnar huden mjuk och fin!
Obey, shea nut body butter – en fet och härlig body butter som gör, framförallt, ett par nyrakade ben susen! Mjukt och lent är bara förnamnet.
Bed head, cockey – en tjockhetsgel som får håret att kännas lite tjockare. Bäst arbetar den tillsammans med en fön och en rundborste!
Moroccanoil – en olja som jag ger mig tusan på att nästan alla vet om, men återigen en produkt som inte misslyckas! Använd en klick varje dag, både i torrt och blött hår (i torrt, kanske en mindre klick) så blir håret genast mycket lenare! (Även en liten reseförpackning i mindre format)
Moroccanoil, inpackning – detta är en inpackning som aldrig lämnar håret besviket. Den är lite dyrare, men jag lovar att du inte kommer ångra dig! Vill du ha en extra dunderkur för håret, blanda den med olja och låt sitta i håret en längre stund. Ditt hår kommer garanterat kännas som silke!

Hoppas ni fick lite bra tips. Nu när solen kikar fram är det viktigt att vi tar hand om hår och hud!
Puss


GOLDEN

  • 20 maj, 13:43

20130520-160306.jpg

20130520-160323.jpg
Över hundra foliepapper senare är vi äntligen klara! Vi har färgat och tixat i många timmar vill jag lova, men jag älskar det!
Fler bilder kommer!!


Se fler artiklar»
ESTELLEBANNER parmesan_bild-300x300