Mia Högfeldt

Höst

  • 31 oktober, 17:00

Hej alla trogna läsare och alla ni andra. Jag har tagit mig igenom det som varit den värsta tiden i mitt liv. Ska inte gå in mer på det. Idag står jag stark och omgiven av kärlek. Mjukstartar med ett inlägg som flaggar för nystart på alla vis. Här, i mitt arbete och privat. I höst har jag väldigt mycket spännande saker på gång. I sinom tid kommer ni att bli invigda. Hösten är vacker med allt den kommer med, idag ser jag allt vackert. I min bubbla av sorg, saknad, förtvivlan, maktlöshet hade jag svårt att se allt underbart som var omkring mig. Kunde inte njuta av det. Idag kan jag se klart i ALLT! Idag kan jag GE. Tacksam över allt jag har. Glädjen att vakna på morgonen och förväntansfullt se fram emot dagen lyfter mig och gör mig stark. Tillsammans med tålamod, tillit och kärlek från människor i min närhet. Önskar ER en fin onsdag. Här är lite av hur min höst har sett ut hittills.


Min lilla Tiger växer och mår bra.

Hans liv är stabilt och tryggt. Med bitar som fallit på plats växer inte bara hans kropp…

Jobbet fyller kalendern med massa skratt och upplevelser. Mycket resande har det blivit i höst…


Inte alltid kul att ligga på vägarna så mycket.


Spårvall i Köping.


Skog i Hedemora. Mycket jobb med denna fantastiska kvinna som stöttat och peppat mig genom allt. Skytteltrafik till Dalarna. Men nu är denna säsong av farmen och bonde över för min del.

Inte bara jag som har konstig arbetsställning…

ÄLSKAR mina söner!

Blommor jag får är ”höstiga”.

Några galor har det varit, den ena mer galen än den andra…

Tog en paus för en privat resa till London för att fira min födelsedag.


För att äta gott.


Shoppa.


Och bo på mitt favorithotell; the Rookery!


Tillbaka till mer jobb…


Mer höst…


Liten är med på jobb lite då och då, här fick han rycka in framför kameran.


Det rullar på.


Med härliga möten och uppdrag.


Lite friluftsliv.


Frysa häcken av oss på location för att få kanonfina bilder hör den kalla säsongen till.

Men är varm och tacksam för allt jag har.

Tack för mig, för idag. Vi ses snart! I kärlek! Med omtanke! Tjipp!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

parmesan_bild-300x300 ESTELLEBANNER