Gazet  – Din sköna bulletin

Vi behöver fler GAZETs. Nu bygger vi ett stabilt fundament. Tanken med formatet är att bli starka och många så att vi inte induviduellt har så stor arbetsbörda utan kan leverera när tid och lust infinner sig.

Initialt är det önskan om ett forum där vi HELT fritt levererar det vi vill på våra villkor. Helt och fullt. Inga vassa armbågar. Inga opportunister. Utan ni ett nätverk där vi helt och fullt får möjlighet att uttrycka oss som vi vill, när och hur vi vill.

Det kan se ut hur som helst. Lite mycket. Ofta mer sällan…. HUR som helst. Det viktiga är att vi blir många så att det blir mycket som händer Det kan se ut hur som helst. Artiklar, intervjuer, krönikor, trendrapport, modejobb. Det viktiga är att du känner att det är kul och spännande. Då väcks lusten. ALLT är möjligt och det är bara fantasin som sätter gränsen. En blogg. Frågor svar en gång i veckan. Veckans shoppingtips….. Som sagt. Fantasin sätter gränsen. Gazet behöver inspirerande människor som ser värdet i ett kreativt närande forum.

Maila till redaktionen@gazet.se

Ser fram emot att höra av er.

Med omtanke…
Mia högfeldt är hår och make-up artist sedan 25 år tillbaka. Nästan 20 av dom på MIKAs. Hon har varit skönhetsredaktör på tidningen Amelia. Hon har skrivit skönhet för de flesta förlag i Sverige. Har nyss debuterat som författare på Bonnier Fakta. Hon älskar sitt jobb, men som många andra kreativa människor är hon känslig för energi och har många gånger blivit förkrossad i jobbet. Ur hennes erfarenhet och mognad såddes ett frö för många år sedan. En idé om en fristad där man får skapa och utveckla idéer. Ensam eller tillsammans. Mia liknar GAZET vid Andy Warhol´s the factory. Man får en estrad till sitt förfogande att exponera sig själv eller sin produkt för att knyta kontakter och komma ut. För alla, ny eller för mer etablerade att helt fritt få uttrycka sig i text och/eller bild som kanske de vanliga uppdragen inte alltid tillåter så ofta som man har behov av!


parmesan_bild-300x300 ESTELLEBANNER

© Copyright 2009-2011, AnnonseraRSSPressbilder, Kontakt: info@gazet.se